top of page

Özkaya; “Tam Hız Geliyoruz”

Bekir TÜCCAR

2 Eyl 2022

YAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özkaya ile Türk Halkları Konseyi Genel Başkanı Mahmut Oral, işbirliği protokolü imzaladı. Özkaya ile Oral, birlikte yapacakları yeni projeler hakkında “tam hız geliyoruz” diye eklediler.

Yerel Hizmetler Proje Araştırma Geliştirme Eğitim ve Dayanışma Vakfı (YAGEV) işbirliği içerisinde olduğu kurumlar ve kuruluşlara bir yenisini daha ekledi. Uluslararası düzeyde katılımcısı bulunan Türk Halkları Konseyi ile YAGEV, işbirliği protokolü gerçekleştirdi. YAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özkaya ile Türk Halkları Konseyi Genel Başkanı Mehmet Oral, işbirliği protokolü gerçekleştirdikten sonra hatıra pozu verdiler. 


Özkaya; “Yaptığımız Projeler İle Pek Çok İlke İmza Attık Atmaya da Devam Ediyoruz”

YAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özkaya, birbirinden farklı alanda yaptıkları başarılı çalışmaların devamı geleceğine değindi. Yapılan işbirliği protokolü hakkında; “YAGEV Vakfımız gün geçtikçe projelerine ve işbirliklerine bir yenisini ekliyor. YAGEV yerel demokrasi ve kalkınmayı güçlendirme amaçlı, yeniçağın gereksinimlerine uygun, doğaya ve canlı sağlığına zarar vermeyen projeleri ile tanınmış bir vakıf. Daha önceki yıllarda yaptığımız projeler ile pek çok ilke imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Gece-gündüz demeden, uzak-yakın demeden Türkiye’de ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdiğimiz projeler takdir topluyor. Elde ettiğimiz başarılarla birlikte oluşan güvenilirlik ile işbirliklerimiz bir çığ gibi büyüyor. Bugün de Türk Halkları Konseyi Genel Başkanı Mahmut Oral ile işbirliği protokolü imzaladık. Her zaman olduğu gibi yepyeni projeler ile tam hız geliyoruz. Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Oral; “Yepyeni Projeler Tam Hız Devam Edeceğiz”

Türk Halkları Konseyi Genel Başkan Mahmut Oral, YAGEV ile yapılan işbirliği hakkında düşüncelerini aktardı. Oral; “Türk devletleri arasında kültürel, eğitim, spor, ekonomik, siyasi ve yeni aile bağlarının kurulması, ortak projeler yapılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda 30 yıla yakın zamandır Türkiye’ye hizmet eden YAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özkaya ile bir işbirliği protokolü imzaladık. İnanıyorum ki ülkemize ve insanlarımıza yepyeni projeler ile fayda sağlamak için tam hız devam edeceğiz. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.



CONTACT

Email:      info@yagev.org
Address: 
 Abdinpaşa Mah. 328. St. No: 6/2
  Mamak, ANKARA 

 

SOCIAL MEDIA

  • Linkedin
  • Instagram
  • Facebook

© 2035 by Business Solutions. Powered and secured by YAGEV

bottom of page